Νέα συνεργασία της BioAnalytica Α.Ε με την AliveDx Suisse S.A. για διανομή του MosaiQ multiplexing σε Ελλάδα & Κύπρο

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με την AliveDx, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα διανομής της καινοτόμου τεχνολογίας μικροσυστοιχιών του συστήματος MosaiQ για τη διάγνωση αυτοάνοσων νοσημάτων. Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη BioAnalytica, καθώς ενώνει τις δυνάμεις της με μια εταιρεία που φημίζεται για την αριστεία της, τη δέσμευση στην ποιότητα και την τεχνολογία αιχμής. Μαζί, στοχεύουμε να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες στους πελάτες μας. Προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία που θα εστιάζει στην προώθηση λύσεων για τα αυτοάνοσα νοσήματα σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες»
Σταύρος Σούγιαννης, Διευθύνων Σύμβουλος BioAnalytica

«Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε τη συμφωνία μας με μια ακόμη σημαντική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την BioAnalytica και να υποστηρίξουμε εργαστηριακούς, κλινικούς ιατρούς και ασθενείς στην περιοχή”
Manuel O. Méndez, CEO AliveDx

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει και στα δύο μέρη να βελτιώσουν τη φροντίδα των ασθενών και να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στη Νότια Ευρώπη.

Η πλατφόρμα MosaiQ απλοποιεί τις ροές εργασίας και δημιουργεί αποτελεσματικότητα χάρη στην τεχνολογία ανάλυσης μικροσυστοιχιών πολυπλεξίας που διαθέτει. Αυτή η εξορθολογισμένη και αποτελεσματική προσέγγιση προσφέρει ταχύτερες και πιο αποδοτικές λύσεις τόσο στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης όσο και στους ασθενείς.

BioAnalytica: Ιλισίων 3Α-5, 115 28 Αθήνα T: 210 64 00 318